Pojďme se na to spolu podívat. Pokud ve firmě máte do 100 koncových zařízení, pravděpodobně zaměstnáváte jednoho IT člověka. Pokud je levnější, nejspíš neobsáhne všechno, co se v IT světě děje ‒ nebo je to dražší špičkový odborník, u kterého ale hrozí, že vám časem uteče, protože ho rutinní práce nebude bavit a dá přednost kontaktu s nejmodernějšími technologiemi.

Věnujte se svému oboru, který je pro vaše podnikání klíčový ‒ a starosti s počítači a programy nechte na nás.

Nabízíme vám IT služby 24 hodin denně

Zatímco běžný zaměstnanec pracuje osm hodin denně a pouze ve všední dny, naši specialisté jsou ve službě čtyřiadvacet hodin denně po celý rok.

Nabízíme vám kompletní správu vašich IT služeb, případně převezmeme péči jen o některé z nich. Pro ostatní případy vám nabízíme jednorázové konzultace.

Až 96 % požadavků na rychlý zásah vyřešíme do 2 hodin.

Outsourcing IT služeb je efektivnější než zaměstnanci

V našem týmu máme rutinní ajťáky i specializované IT odborníky. Jsme zastupitelní a k dispozici kdykoli podle potřeby našich klientů.

Neřešte už dál dovolené ani nemocenské, nebo náhradu a zaškolování nováčka při odchodu vašeho zaměstnance.

Naše služby přinesou vašemu IT vyšší efektivitu ‒ úsporu nákladů na jedné straně a péči o vaše software i hardware odpovídající nejnovějším technologiím.

 

Pojďte do toho s námi!


Rádi vám řekneme víc ‒ stačí zavolat nebo napsat. Rádi s vámi u kávy nebo čaje probereme, jak outsourcing IT služeb funguje.

ANCHOR_TOP_TITLE

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti